Car & Auto

Nov 15 2016

AutoProtect, Monitorizare GPS, Management Flota Auto, GPS Tracking #manheim #auto #auctions

#auto protect
#

AutoProtect – Monitorizare si Securitate prin GPS

Ce inseamna monitorizare GPS?

Monitorizarea GPS reprezinta solutia tehnologica ce permite utilizatorului urmarirea in timp real 24x7x365 a unui vehicul si afisarea pe o harta a pozitiilor acestuia impreuna cu alte detalii de stare cum ar fi: viteza, directia de mers, altitudinea, vehicul oprit/pornit, usi inchise/deschise, consum combustibil, etc.

Sistemul nu numai ca permite vizualizarea in timp real a vehiculului dar are posibilitatea de organizare si generare de rapoarte de functionare adaptate nevoilor clientului, tocmai pentru o analiza mai amanuntita a regimului de lucru. AutoProtect a inglobat si functii de securitate auto care permit semnalizarea automata pe SMS a unui furt sau vandalism, controlarea vehiculului din cadrul aplicatiei web precum si functii de securitate a pasagerilor prin semnalizare in caz de accident, buton de panica si alertare instantanee.

Fie ca este vorba de automobile, autovehicule de tonaj mare, motociclete, atv-uri, ambarcatiuni maritime, utilaje, in speta orice mijloc de locomotie, AutoProtect impreuna cu partenerii sai a pus la punct un sistem de monitorizare GPS dezvoltat in cursul a peste 10 ani de experienta ce ofera solutii pentru orice necesitate.

Servicii si produse

Autoprotect isi completeaza portofoliul de produse oferite pe piata cu aparitia unitatii de control Helios, unitate de ultima ora produsa in UE precum si prin diversificarea ofertei de servicii prin pachetele ProtectAssets si ProtectYou si lansarea unui serviciu de analiza a managementului de transport a firmelor ProtectFleet.

Siguranta si securitatea vehiculelor este prioritatea noastra numarul unu fapt pentru care vom inaugura primul dispecerat de monitorizare a vehiculelor particulare cat si comerciale.

Fie ca vrei sa aplici sistemul pentru siguranta ta si a masinilor tale sau pentru managementul flotei tale sau doar pentru a dormi noaptea linistit pentru ca stii ce se intampla cu masina ta, AutoProtect iti ofera cea mai buna si ieftina solutie de pe piata.

Written by CREDIT


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *